Bogoljubu Kariću daju „Interlemind“

Izvor: juGmedia, 21.Okt.2013, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljubu Kariću daju „Interlemind“

LESKOVAC – Pomoćnici gradonačelnika Leskovca predložili su da leskovačko preduzeće „Interlemind“, čiji je većinski vlasnik Bugarin Valentin Zaharijev, preuzme biznismen Bogoljub Karić.

Prema predlogu sa sastanka u Beogradu, javlja TV Leskovac, redosled poteza je stečaj, pa preuzimanje.

Predlog su dali pomoćnici gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Gojko Veličković i Zoran Janković, inače, funkcioner Karićeve stranke u Leskovcu. Sa tim se, navodno, složio i bugarski većinski vlasnik.

Janković je kazao da se sa Karićem dogovorio SMS porukom.

„Ovog trenutka rade velike poslove i u Iraku i ti poslovi su građevinski i njima bi odgovarali paneli koje proizvodi „Interlemind“, kazao je  Janković.

Nekoliko desetina radnika, koliko je preostalo posle privatizacije se ne slaže sa takvim predlogom, šta više, njihove vođe su – skandalizovane.

„Ovo je skandalozna vest. Iznenađen sam. Tražimo da nas država preuzme“, kaže predsednik sindikalne organizaciej i vođa višemesčnog štrajka Saša Milenković.

U „Interlmindu, čiji su pogoni mesecima zaključani, proizvodili su se izolacioni panel sendviči i poncikovani lim.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Karić preuzima “Interlemind”

Izvor: OkRadio.rs, 22.Okt.2013, 02:15

Ako se usvoji predlog pomoćnika leskovačkog gradonačelnika, firmu “Interlemind”, koja je u većin skom vlasništvu Valentina zaharijeva iz Bugarske, mogao bi da preuzme Bogoljub Karić. Prema predlogu sa sastanka u Beogradu, javlja TV Leskovac, firma bi prvo otišla u stečaj, a zatim bila privatizovana.   Predlog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.