Aleksandar Vučić je srpski Putin

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2017, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić je "srpski Putin"

Predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić na mitingu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića izjavio je da "Srbija ima svog Putina".

Kako kaže, on vodi politiku "kakvom je i Putin od zemlje u kojoj se čekalo u redu za hleb napravio ekonomsko čudo".

Vučić je, navodi Karić, vodio politiku mira i stabilnosti u regionu, a istovremeno takvu ekonomsku politiku koja obezbeđuje rast i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << razvoj.

- Nije slučajno da danas investitori zaobilaze okolne zemlje, i Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, i Rumuniju, Bugarsku... I dolaze da investiraju u našu zemlju - rekao je Karić.

Vučić je, kaže, najveći reformator u Srbiji i "nije bilo takvog premijera u poslednjih nekoliko decenija".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vučić na mitingu u Čačku: Neću dozvoliti linč u Srbiji! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Mar.2017

Linč u Srbiji nikad više neće biti dozvoljen, poručio je danas kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić u odgovor na pretnje iz redova opozicionih kandidata i dodao da to lično garantuje građanima Srbije...- Srbija je mirna zemlja, zemlja dobrog, odgovornog i poštenog naroda, koji hoće...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.