Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2024, 11:18

Podela besplatnih badnjaka u subotu na Trgu slobode

Povodom božićnih praznika u organizaciji Grada Novog Sada i JP "Nacionalni park Fruška Gora“ u subotu, 6. januara, na Trgu slobode biće upriličena tradicionalna akcija podele besplatnih badnjaka. Akciji će prisustvovati članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Danijela Kostić.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tradicionalna podela BADNJAKA u subotu na Trgu slobode

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Jan.2024

NOVI SAD – Povodom božićnih praznika u organizaciji Grada Novog Sada i JP „Nacionalni park Fruška Gora“ u subotu, 6. januara, na Trgu slobode tradicionalno će biti podeljeni besplatni badnjaci. Akciji će prisustvovati članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.