ŽURKA I U KNEZU Uz zvuke srpske trube u Knez Mihailovoj uživali mladi Austrijanci

Izvor: Blic, 30.Dec.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽURKA I U KNEZU Uz zvuke srpske trube u Knez Mihailovoj uživali mladi Austrijanci

Dok je Beograđane ispred Narodne skupštine zabavljao rok bend "Van Gog", i oni koji su se odlučili za laganu šetnju Knez Mihailovom ulicom večeras su zabavljali trubači a čini se da je uz zvuk srpske trube najviše uživala grupa momaka iz Austrije.

- Ovde smo već dva dana i super je. Mi smo vegetarijanci i imali smo problem da nađemo hranu za nas ali pica je uvek okej. Lako možemo da kažemo "Hoćemo picu samo bez salame" - kroz smeh kaže Lorens jedan od momaka iz Austrije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Oni su zajedno sa Beograđanima koji su se zatekli u Knez Mihailovoj ulici igrali uz zvuke trube.

- Imamo u ekpi druga koji je pravi veseljak i obožava da đuska, što i vidite jer pleše sa prolaznicima. Ne znamo gde ćemo za doček ali Beograd je divan i u njemu skvakako uživamo - dodaju mladi Austrijanci.

Oni su u jednom pabu upoznali Teodoru, studentkinju arapskog jezika, koja će ih odvesti u dalju provod ove noći.

Praznična atmosfera osećala se u najpoznatijoj beogradskoj ulici a prolaznici nisu odoleli ni da kod trubača naruče svoje omiljene pesme pa je tako okupljena grupa građana najviše uživala uz numeru "Niška banja".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.