Koncert Van Goga počeo: Beograđanima hladnoća ne smeta, greje ih rok zvuk

Izvor: Blic, 30.Dec.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert "Van Goga" počeo: Beograđanima hladnoća ne smeta, greje ih rok zvuk

Na trgu ispred doma Narodne skupštine okupilo se više stotina Beograđana, stranaca ali i gostiju grada iz svih krajeva zemlje, kako bi uživali u zabavnom programu i koncertu grupe "Van Gog" koji je počeo večeras nešto posle 20 sati.

Pretposlednje veče u 2015. godini, po svemu sudeći, građani su odlučili da provedu na koncertima ispred doma Narodne skupštine, jer se velike kolone ljudi laganim hodom kreću ka bini, što se najviše vidi ko Palete Albanija, javlja naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << reporter sa lica mesta.

Oni koji su krenuli nešto ranije na koncert imali su priliku da zauzmu mesta u prvom redu i da na taj način pojačaju doživljaj nastupa svojih omiljenih muzičara.

Na Trgu republike je, kako javljaju naši reporteri, povećan broj vozila a saobraćaj se odvija usporeno u pravcu ka Terazijama.

Saobraćajne gužve se u večernjim časovima u glavnim centralnim ulicama očekuju od večeras pa sve do petka, 1. januara, kada će nastupom ovogodišnju prazničnu atmosferu zatvoriti Haris Džinović.

Pojedine linije gradskog prevoza tokom ovih dana biće izmenjene od 19 sati do 2 sata ujutro, osim u novogodišnjoj noći kada će biti zatvorene do 5 sati ujutro.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček Nove godine u Beogradu

Izvor: Studio B, 30.Dec.2015

Lepa Brena, Tropiko bend, Stiven Sigal i njegov bend nastupiće u novogodišnjoj noći ispred Doma Narodne skupštine. Novogodišnji koncert uživo možete gledati na Studiju B. ..Mnogi strani jezici, koji se ovih dana mogu čuti na beogradskim ulicama, navode na zaključak da je Beograd prava evropska...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.