Doček Nove godine u Beogradu

Izvor: Studio B, 30.Dec.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček Nove godine u Beogradu

Lepa Brena, Tropiko bend, Stiven Sigal i njegov bend nastupiće u novogodišnjoj noći ispred Doma Narodne skupštine. Novogodišnji koncert uživo možete gledati na Studiju B.

Mnogi strani jezici, koji se ovih dana mogu čuti na beogradskim ulicama, navode na zaključak da je Beograd prava evropska metropola.

U novogodišnjoj noći Beograđane će ispred Doma Narodne skupštine zabavljati od 20 sati Tropiko bend, oko 22 sata na binu izlazi Stiven Sigal, a za 23.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zakazan je nastup Lepe Brene.

Ove godine organizuje se i repriza, pa tako 1. januara na binu ispred Doma Narodne Skupštine izlaze Neverne bebe, a od 23 sata i Haris Džinović. 

U Centru "Sava" za četvrtak je zakazan koncert klasične muzike, a na Beogradskom sajmu u novogodišnjoj noći nastupaće grupe "Sars" i "Vampiri".

Posetiocima su dostupne i kafane, klubovi, splavovi, sve ono što Beograd čini mestom dobre zabave.

U Turističkoj organizaciji Beograda kažu da više nema mesta po hotelima, a rasprodate su i druge vrste smeštaja.

Mnogi restorani su, iako im je prodaja rezervacija išla odlično, određeni broj mesta sačuvali za strane goste koji nisu preko interneta rezervisali mesto. Kako kažu, ne žele nikog da vrate sa praga.

Na trgu ispred doma Narodne skupštine sinoć se okupilo oko 30 hiljada ljudi kako bi uživali u zabavnom programu i koncertu grupe "Van Gog" a potom i Željka Joksimovića. Na istom mestu 1. januara nastupiće Haris Džinović.

U novogodišnjoj noći pojedine ulice biće zatvorene za saobraćaj do 5 sati ujutro.

Koncerte obezbeđuje policija i dežurna ekipa Hitne pomoći, koje prethodnih večeri nisu imali posla, jer je sve proteklo bez incidenata.

 

Gradonačelnik Beograda: Spektakl u prestonici, velika zarada

Na novogodišnjem koncertu održanom sinoć na Trgu republike bilo je oko 30.000 ljudi, a večeras se očekuje spekatkl - najmanje 50.000 Beograđana i gostiju prestonice, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

On je gostujući na RTV Studio B rekao da je Grad Beograd u ovoj godini organizovao 20 manifestacija koje su privukle rekordan broj turista, a cilj je da za Novu godinu u Beograd dođe još više posetilaca. Zato je, između ostalog, gost našeg grada i poznati glumac Stiven Sigal, koji će učestvovati u novogodišnjem programu.

- U tom smislu konkurišemo svetskim prestonicama, a kako bi privukli turiste, treba nam svetska zvezda. Osim domaćih izvođača, koji su zvezde u regionu, pozvali smo i svetski poznatu ličnost. Mislim da će ta strategija doneti rezultate. Za novogodišnje praznike, od 15. decembra do 15. januara, grad neće uložiti više od 22 miliona dinara, a očekujemo najmanje toliku zaradu u evrima - naglasio je Mali.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.