Super žene “uhapsile” lopove: Druga drama za svega par sati na liniji 18 u Beogradu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2017, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super žene “uhapsile” lopove: Druga drama za svega par sati na liniji 18 u Beogradu (VIDEO)

Dvojica muškaraca oko 16.30 časova izvela su pljačku u autobusu na liniji 18 u Beogradu, ali su ih hrabre žene sprečile u tome pa "uhapsile" lopove!

Drama se odvijala u smeru ka Novom Beogradu.

Složan narod, a pogotovo žene zaustavio je autobus sve dok nije došla policija koja je odvela dvojicu muškaraca.

- Držite ga, koliko muškaraca ima i sad će on da prođe pored vas. Samo ga držite - dovikivale su žene a što se čuje na snimku koji je okačen na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Fejbuku u grupi Studenti beogradskog univerziteta.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

"IDEŠ U 'APS" Džeparoši opljačkali čoveka u autobusu - zadržali ih putnici, pa privela policija (VIDEO)

Izvor: Blic, 30.Jun.2017

Dramatičan pokušaj krađe dogodio se danas oko 16.20 sati u autobusu na liniji 18 kada su dvojica lopova odžeparili starijeg čoveka, a putnici ih potom nisu pustili iz prevoza sve dok nije došla policija!..Ljutiti putnici vikali su: "Držite ga, ovoliko muškaraca ima i sad će on da prođe pored...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.