Šalter Službe katastra nepokretnosi na Voždovcu

Izvor: Glas javnosti, 22.Dec.2010, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalter Službe katastra nepokretnosi na Voždovcu

BEOGRAD - Usluge Republičkog geodetskog zavoda - Službe katastra nepokretnosti građani Voždovca od danas mogu da koriste u Uslužnom centru te opštine, u Ustaničkoj ulici broj 53.

Šalter Republičkog geodetskog zavoda biće otvoren od 11 sati.

Na novootvorenom šalteru građani će moći da podnesu zahtev za neki od dokumenata kao što su kopije plana parcele, lista nepokretnosti, posedovni list, zahtev za upis nepokretnosti i prijave promene na zemljištu.

S obzirom na to da su se ta dokumenta do sada pribavljala u Republičkom geodetskom zavodu u ulici 27. marta, otvaranjem ispostave RGZ-a građani će lakše i brže dolaziti do potrebnih dokumenata.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katastar nepokretnosti i na Voždovcu

Izvor: Studio B, 22.Dec.2010

Usluge Republičkog geodetskog zavoda - Službe katastra nepokretnosti građani Voždovca od danas mogu da koriste u služnom centru te opštine, u Ustaničkoj 53...Šalter Republičkog geodetskog zavoda biće otvoren u 11 sati...Na novootvorenom šalteru građani će moći da podnesu zahtev za neki...

Nastavak na Studio B...

OTVOREN ŠALTER SLUŽBE KATASTRA NEPOKRETNOSTI

Izvor: Kurir, 22.Dec.2010

BEOGRAD - Usluge Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) - Službe katastra nepokretnosti, građani Voždovca od danas mogu da koriste u Uslužnom centru opštine Voždovac u Ustaničkoj 53. Voždovčani će na novootvorenom šalteru moći da podnesu zahtev za neki od dokumenata kao što su kopije plana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.