Sajam medicine i stomatologije od 9. do 11. oktobra

Izvor: 24sata, 06.Okt.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam medicine i stomatologije od 9. do 11. oktobra

Na Beogradskom sajmu od 9. do 11. oktobra u hali 3, održaće se Međunarodni sajam medicine i stomatologije “Medident” na kom će biti predstavljena savremena medicinska i laboratorijska sredstava, uređaji i oprema.

U ponudi proizvoda svetskih kompanija naći će se oprema, uređaji i sredstva koji naročito u oblasti dentala, prestavljaju poslednju reč tehnike.

Ulaznica 300 dinara

Međunarodni sajam medicine i stomatologije biće otvoren za posetioce >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << u četvrtak i petak od 10 do 19 časova i u subotu od 10 do 18 časova. Cena ulaznica je 300 dinara, za grupne posete 150 dinara.

donosi digitalna stomatologija, kakvi su to novi materijali i implanti, medicinski i stomatološki laseri.

Ulaznica 300 dinara

Međunarodni sajam medicine i stomatologije biće otvoren za posetioce u četvrtak i petak od 10 do 19 časova i u subotu od 10 do 18 časova. Cena ulaznica je 300 dinara, za grupne posete 150 dinara.

donosi digitalna stomatologija, kakvi su to novi materijali i implanti, medicinski i stomatološki laseri.

Po prvi put biće predstavljen aparat za rehabilitaciju atrofiranih mišića.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Na sajmu medicine biće predstavljen uređaj za rano otkrivanje karcionoma u organizmu

Izvor: Blic, 06.Okt.2014

Na Beogradskom sajmu od 9. do 11. oktobra u hali 3, održaće se Međunarodni sajam medicine i stomatologije “Medident” na kom će biti predstavljena savremena medicinska i laboratorijska sredstava, uređaji i oprema...U ponudi proizvoda svetskih kompanija naći će se i oprema, uređaji i sredstva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.