Na sajmu medicine biće predstavljen uređaj za rano otkrivanje karcionoma u organizmu

Izvor: Blic, 06.Okt.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sajmu medicine biće predstavljen uređaj za rano otkrivanje karcionoma u organizmu

Na Beogradskom sajmu od 9. do 11. oktobra u hali 3, održaće se Međunarodni sajam medicine i stomatologije “Medident” na kom će biti predstavljena savremena medicinska i laboratorijska sredstava, uređaji i oprema.

U ponudi proizvoda svetskih kompanija naći će se i oprema, uređaji i sredstva koji naročito u oblasti dentala, prestavljaju poslednju reč tehnike.

Posetioci će moći da pogledaju šta novo donosi digitalna stomatologija, kakvi su to novi materijali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i implanti, medicinski i stomatološki laseri.

Po prvi put biće predstavljen aparat za rehabilitaciju atrofiranih mišića.

Ulaznica 300 dinara

Međunarodni sajam medicine i stomatologije biće otvoren za posetioce u četvrtak i petak od 10 do 19 časova i u subotu od 10 do 18 časova. Cena ulaznica je 300 dinara, za grupne posete 150 dinara.

Institut „Mihailo Pupin“ predstaviće multifraktalni analizator karcinoma uređaj za rano otkrivanje, jeftinije dijagnostifikovanje i lociranje karcinoma u organizmu.

Posetioce očekuju besplatni pregledi merenja šećera u krvi i krvnog pritiska, do besplatne masaže u masažnima foteljama.

Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć organizovaće svakodnevne pokazne vežbe primene osnovnih mera u oživljavanju utopljenika i upotrebi automatskog spoljašnjeg defibrilatora.

Na platou ispred hale 3, od 11. oktobra biće otvorena Jesenja prodajna izložba cveća i sadnog materijala HORTEX, koja će trajati do 16. oktobra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.