Radovi na zameni šina, tramvajske linije skraćene

Izvor: Glas javnosti, 20.Avg.2011, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na zameni šina, tramvajske linije skraćene

BEOGRAD - Pojedini tramvajske linije biće skraćene tokom nedelje i ponedeljka, zbog radova na zameni dotrajalih šina na putnom prelazu Bulevara oslobođenja, iz pravca Trošarine ka kružnom toku Autokomanda, saopšteno je iz GSP "Beograd".

Radovi će početi u nedelju 21. avgusta u 00.30 časova i trajaće do narednog dana do 3.30 časova, zbog čega će biti izmenjen saobraćaj, i to tako što se trase tramvajskih linija 9, 10 i 14 skraćuju.

Tramvaj 9L saobraćaće na >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << relaciji Blok 45 - Trg oslobođenja, linija 10L od Kalemegdana (Beko) do Trga oslobođenja, a tramvaj 14L od Ustaničke do Trga oslobođenja.

Na relaciji Trg Slavija - Banjica 2 biće uvedena lokalna autobuska linija sa oznakom 9A. Trasa linije biće: Trg Slavija - Bulevar oslobođenja - Vojvode Stepe - Bebelova - Baštovanska - Paunova - Banjica 2, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se navodi da će u zoni Autokomande, na platou između ulica Milutina Ivkovića i Bulevara oslobođenja biti uspostavljeno polazno stajalište za ''skraćene'' tramvajske linije 9L, 10L i 14L.

Takođe, u zoni Slavije, linija 9A će kao izlazno i polazno stajalište koristiti stajališta ''Trg Slavija'' u Bulevaru oslobođenja i autobusi će duž trase koristiti postojeća stajališta linija JGP.

Tramvajska stajališta koja ostaju izvan trase autobuske linije 9A biće ukinuta tokom radova, i to izlazno i polazno stajalište u terminusu ''Banjica'', dok će stajalište ''Vračarska'' u oba smera biti uspostavljeno kod istoimenih tramvajskih stajališta.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.