ROĐENI BRAT SVEDOK TRAGEDIJE: Pao zid na gradilištu u Kneza Miloša, poginuo radnik, izvučeno telo posle četiri sata (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROĐENI BRAT SVEDOK TRAGEDIJE: Pao zid na gradilištu u Kneza Miloša, poginuo radnik, izvučeno telo posle četiri sata (FOTO+VIDEO)

Obrušio se zid na gradilištu između ulica Kneza Miloša i Sarajevske. Nastradao radnik Nebojša T. Dva zida srušila su se na gradilištu između ulica Kneza Miloša i Sarajevske i tom prilikom stradao je radnik Nebojša T. (56), potvrđeno je "Novostima".Prema nezvaničnim informacijama, zidovi se srušili na nastradalog muškarca, a sve se dogodilo samo nekoliko metara od njegovog rođenog brata. Na mestu nesreće brzo su stigli pripadnici policije, vatrogasne brigade i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ekipe Hitne pomoći.Pročitajte još - Zid pao na radnikeEkipe su posle četiri sata uspele da izvuku telo zatrpanog radnika.Na lice mesta stigli su gradonačelnik Zoran Radojičić i zamenik Goran Vesić. Radojičić je istakao da Beograd jeste grad kranova, ali ljudski životi su najvažniji i moramo uraditi sve da se ovakve stvari ne ponavljaju.Fotografije D. MilovanovićGradonačelnik je rekao da su sve inspekcije na terenu i da očekuje da se razjasni situacija šta se tačno desilo.On je porodici nastradalog radnika izrazio saučešće.Upitan da li će Grad pomoći porodici nastradalog radnika, gradonačelnik je rekao da se Grad uvek ponašao socijalno odgovorno i pomagao ljudima koje je tragedija zadesila.Vesić je rekao da je inspekcija utvrdila da su izvođača radova imali sve papire i da je sve rađeno po zakonu. On je, takođe, naložio da u četvrtak krenu vanredne inspekcije po svim gradilištima u Beogradu kako bi se utvrdilo da li rade po svim standardima i zakonskim procedurama koje moraju da poštuju.Reč je o gradilištu na mestu nekadašnje Američke ambasade, gde se gradi kompleks “Kneza Miloša rezidens”.Investitori su dve kompanije iz Izraela “Yossi Avrahami Ltd.”, “Almogim Holdings Ltd.” i srpsko preduzeće “Energogrup d.o.o.”

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽAS! Nakon VIŠESATNE DRAME telo nastradalog radnika NAĐENO U KOMADIMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018

Istragu preuzelo tužilaštvo..Nakon višesatnih napora spasioci su izvukli telo Nebojša Turović (56) koji je nastradao jutros na gradilištu u Ulici kneza Miloša u Beogradu...Pročitajte i:..Podsetimo, jutros oko 08.30 na gradilištu, gde je nekada bila ambasada SAD, pao je najpre jedan veliki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.