Protest protiv azilanata: Demokrate i Dveri zajedno

Izvor: 24sata, 06.Okt.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest protiv azilanata: Demokrate i Dveri zajedno

Preko 1.000 Mladenovčana okupilo se danas ispred zgrade opštine u centru grada, protiveći se otvaranju azila u selu Mala Vrbica koje se nalazi na sedam kilometara od centra grada.

Predsednik opštine Mladenovac Dejan Čokić kaže da su skup podržali i predsednici opština Vračar Branimir Kuzmanović, Smederevske Palanke Radoslav Milojičić i Dragan Jovanović predsednik opštine Topola, kao i Vladan Glišić iz pokreta “Dveri”.

- Protest je bio miran, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << kao i šetnja nakon protesta. Naša poruka sa ovog okupljanja je da želimo da nam se neko od nadležnih obrati u narednih 15 dana. Mladenovac nije dobra lokacija za otvaranje azila u kom treba da bude 2.000 azilanata, mi nemamo kapacitete kao ni infrastrukturu za toliki broj ljudi - kaže Čokić.

Protest protiv azilanata u Mladenovcu

RTV Mladenovac
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.