Izvor: Blic, 29.Dec.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU Mladić upucan u Jurija Gagarina, dvoje povređenih u udesima

Dve osobe su povređene u tri saobraćajne nezgode tokom noći u Beogradu, a jedan mladić je ranjen u pucnjavi, saopštila je za Tanjug portparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio oko 22:03 sati, na uglu ulica Dobračine i Strahinjića Bana, Hitna pomoć je isprva pozvana, međutim, policija je ubrzo otkazala poziv.

Muškarac, starosti oko 39 godina, povređen je u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u ulici Dragice Končar oko 23:04 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a zbrinut je na licu mesta.

Na Starom Sajmištu, pola sata posle ponoći, muškarac u svojstvu pešaka je povređen, a potom prevezen na Institut za ortopedsko-hiruške bolesti "Banjica".

U pucnjavi na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina, oko 20:23, jedan mladić je ranjen iz vatrenog oružja i ima prelom butne kosti. Mladić star 25 godina prevezen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 112 puta, od kojih 24 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom i asmatičari.

U Beogradu se juče tokom dana dogodilo devet saobraćajnih nezgoda, od kojih je u jednoj bilo teških povreda, u Gandijevoj ulici.

Hitna pomoć je juče intervenisala 165 puta, od kojih 53 na javnom mestu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.