Kupce na pijaci u Mirijevu danas su iznenadili pokloni

Izvor: Blic, 17.Feb.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupce na pijaci u Mirijevu danas su iznenadili pokloni

Mirijevce koji su se danas uputili na lokalnu pijacu dočekao je mali znak pažnje od JKP "Gradske pijace", pa su kupcima podeljeni cegeri sa porukom "Ja volim moju pijacu Mirijevo".

Kako navode iz ovog preduzeća, platneni cegeri su poklon za ukazano poverenje i redovnu kupovinu poljoprivrednih proizvoda na ovoj pijaci.

Oni dodaju da su sugrađani bili prijatno iznenađeni lepim gestom, noseći kući pune cegere voća i povrća.

Slična akcija darivanja skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je održana i na pijaci "Zemun", kada je istaknuto da je njihova upotreba bitna i sa aspekta smanjenja potrošnje plastičnih kesa.

JKP "Gradske pijace" stoga pozivaju sugrađane da prate njihovu veb stranicu i tako se na vreme informišu o terminima podele poklon cegera na njihovim omiljenim pijacama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gradske pijace nagrađuju vernost: Podeljeni poklon cegeri "Ja volim moju pijacu Mirjevo"

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2018, 01:16

Znak pažnje na ukazanom poverenju i redovnoj kupovini poljoprivrednih proizvoda na ovoj pijaci..JKP  „Gradske pijace” danas su vernim kupcima pijace "Mirijevo" poklanjali  cegere sa natpisom  "Ja volim moju pijacu" kao znak pažnje na  ukazanom poverenju i redovnoj kupovini poljoprivrednih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.