Hitna pomoć: Mirna noć u Beogradu, bez teže povređenih u saobraćaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jan.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć: Mirna noć u Beogradu, bez teže povređenih u saobraćaju

Ekipe beogradske Hitne pomoći intervenisale su u toku noći u šest saobraćajnih nesreća ali ni u jednoj nije bilo ozbiljnije povređenih, rečeno je danas agenciji Beta u toj medicinskoj službi.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, u tim nesrećama učestvovalo je ukupno sedam ljudi, ali oni ili nisu bili povređeni ili su konstatovane lakše povrede.

Lekari Hitne pomoći imali su ukupno 96 intervencija, od čega 16 na javnim mestima.

"Bilo je blaže i mirnije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nego inače u saobraćaju, nije bilo ni obračuna hladnim ili vatrenim oružjem. Bilo je jedino puno posla na centrali, gde se već danima beleži i po 2.000 poziva za 24 sata. To predstavlja ogroman napor za operatere koji moraju da prime sve te pozive, da porazgovaraju, obave trijažu i upute ekipe na mesta gde su najpotrebniji", rečeno je u toj službi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.