Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Feb.2021, 12:35

Cvijićeva: Ozelenjavanje srednje zelene razdelne trake

Ozelenjavanje srednje zelene razdelne trake započeli su danas radnici Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd“ u Cvijićevoj ulici. Radovi su započeti na delu Cvijićeve ulice od raskrsnice sa Ruzveltovom, na potezu do raskrsnice sa Ulicom Starine Novaka, i nastaviće se duž cele ulice. Srednju zelenu razdelnu traku Cvijićeve ulice posle radova krasiće više hiljada sadnica … Članak Cvijićeva: Ozelenjavanje srednje zelene razdelne trake se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Ozeleneće Cvijićeva: Beograđani će uživati u šarenilu jasmina, tamarisa i japanske trešnje

Izvor: B92, 19.Feb.2021

Javno komunalno preduzeće "Zelenilo – Beograd" započelo je radove na uređenju i ozelenjavanju srednje zelene razdelne trake u Cvijićevoj ulici, saopšteno je iz ovog gradskog preduzeća...Radovi su započeti na delu Cvijićeve ulice od raskrsnice sa Ruzveltovom, na potezu do raskrsnice sa Ulicom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.