ČOVEK ZATEKAO UŽASAN PRIZOR: Beba pronađena u kesi u kontejneru, prevezena u Tiršovu, u toku dijagnostika

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČOVEK ZATEKAO UŽASAN PRIZOR: Beba pronađena u kesi u kontejneru, prevezena u Tiršovu, u toku dijagnostika

Prema prvim informacijama, beba je u dobrom stanju, a po prijavi su reagovali Hitna pomoć i policija U beogradskom naselju Žarkovo u ulici Prote Milorada Pavlovića br. 25 pronađena je ostavljena beba.Kako nezvanično saznajemo, bebu je pronašao penzioner Slobodan Cvetković koji je prišao da baci smeće u kontejner kada je čuo bebin plač, a potom zatekao užasan prizor. - Beba se nalazila u kesi u kontejneru, među bačenim smećem. Bio sam u šoku, rekao je Cvetković.Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još - Novorođenče ostavljeno na pragu crkve u Čajetini (FOTO) On je pozvao policiju i Hitnu pomoć, koji su po prijavi odmah reagovali.Prema prvim informacijama, beba je u dobrom stanju i prevezena je u Tiršovu. U Univerzitetskoj bolnici u Tiršovoj potvrđeno je da je beba zbrinuta kod njih, da je najverovatnije reč o novorođenčetu, kao i da je dijagnostika u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEBA JE BILA U KESI U KONTENJERU, IZNAD NJE SAMO KIŠOBRAN - Čovek šetao psa u Žarkovu i zatekao UŽASAN PRIZOR!

Izvor: RTV Pink, 26.Avg.2019

U beogradskom naselju Žarkovo u ulici Prote Milorada Pavlovića br. 25 pronađena je ostavljena beba.

Nastavak na RTV Pink...

"OTVORIO SAM KESU I UGLEDAO KRVAVU BEBU" Potresno svedočenje penzionera koji je pronašao tek rođenog dečaka u kontejneru

Izvor: Blic, 26.Avg.2019

Tek rođenu bebu ostavljenu u kontejneru pronašao je jutros penzioner Slobodan Cvetković iz beogradskog naselja Žarkovo, odmah je alarmirao policiju i Hitnu pomoć, a detalji koje nam je otkrio pokazuju da je novorođenče samo pukim sticajem srećnih okolnosti preživelo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.