UŽASAN PRIZOR KOD NEGOTINA: Lobanja pronađena u šumarku, pas je nosio u čeljustima

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASAN PRIZOR KOD NEGOTINA: Lobanja pronađena u šumarku, pas je nosio u čeljustima

Na lobanji, za koju je odmah tražena DNK analiza, ima tragova tkiva i kose. Kao jedna od pretpostavka je i mogućnost da su telo raznele grabljivice NEGOTIN – Na Bukovu iznad Negotina, u blizini benzinske pumpe na izlasku iz grada, u nedelju je pronađena lobanja bez donje vilice. Lobanja je pronađena u šumarku, ali nigde nije nađen i ostatak tela, kao i gornja vilica. Kako nezvanično saznajemo, nosio ju je u čeljustima pas, koji ju je ispustio, kad je naišao na čoveka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Na lobanji, za koju je odmah tražena DNK analiza, ima tragova tkiva i kose. Kao jedna od pretpostavka je i mogućnost da su telo raznele grabljivice, ali se očekuje da dalja istraga pokaže okolnosti pod kojima je stradala ova osoba.Pročitajte još: TRAGEDIJA CELE PORODICE: Marjan iz Pirota koji je ostao bez žene i ćerke preminuo u BugarskojU Negotinu se, inače, dva muškarca vode kao nestala. Jedan, star 38 godina, nestao je pre tri nedelje, a drugi na Timoku pre neki dan. Do nedelje se tragalo i za Svetislavom Lazićem (78) iz Čubre, koji je, nažalost pronađen mrtav u šipražju u blizini njegovog doma odakle je krenuo u nepoznatom pravcu 18. avgusta.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR PRIZOR KOD NEGOTINA: Lobanja pronađena u šumarku, pas je nosio u čeljustima

Izvor: RTV Pink, 26.Avg.2019

Na lobanji, za koju je odmah tražena DNK analiza, ima tragova tkiva i kose. Kao jedna od pretpostavka je i mogućnost da su telo raznele grabljivice.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.