Beograđani izglasali: Autobusi će biti crvene boje, gradonačelnik potvrdio

Izvor: Blic, 24.Jul.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani izglasali: Autobusi će biti crvene boje, gradonačelnik potvrdio

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je prema anketi koju je sproveo "Blic", kao i Grad, većina građana glasala da boja autobusa, tramvaja i trolejbusa u gradu bude crvena.

- Najveći broj građana želi crvenu boju i mi ćemo to prihvatiti i vozila javnog prevoza biće crvene boje - rekao je gradonačelnik.

On je, obilazeći radnike na Studentskom trgu koji rade na visokim temperaturama, rekao da se sve odluke donose u dogovoru sa građanima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojima se razgovaralo i o novom tarifnom sistemu, novoj mreži linija, pa i boji autobusa.

Podsećamo, naši čitaoci su u anketi izabrali crvenu boju, a ponuđene su još bile plava, siva i bela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena boja za autobuse

Izvor: Studio B, 24.Jul.2015

Gradonačelnik Beograd Siniša Mali izjavio je danas da je većina građana glasala da boja autobusa, tramvaja i trolejbusa u gradu bude crvena...Mali je rekao da je to pokazala anketa sprovedena na sajtu na www. bgprevoz.com..."Najveći broj građana želi crvenu boju i mi ćemo to prihvatiti i imaćemo...

Nastavak na Studio B...

Građani izabrali crvenu boju za vozila gradskog prevoza

Izvor: Danas, 25.Jul.2015, 09:18

Većina građana glasala je da boja autobusa, tramvaja i trolejbusa u gradu bude crvena, izjavio je juče gradonačelnik Beograda Siniša Mali. On je rekao i da se sve odluke donose u dogovoru sa građanima sa kojima se razgovaralo o novom tarfinom sistemu, novoj mreži linija, pa i boji autobusa...“Zato...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.