Gradonačelnik Siniša Mali obišao zaposlene koji rade na +35

Izvor: Blic, 24.Jul.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Siniša Mali obišao zaposlene koji rade na +35

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas zaposlene u javnim preduzećima koji rade na otvorenom i pri visokim temperaturama koje su ovog leta zadesile Beograd.

Mali je obišao radnike Beograd puta, Gradske čistoće, Zelenila Beograd i vozača GSP-a. Radnicima Beograd puta koji krpe rupe u asfaltu u Ulici Vase Čarapića, gradonačelnik Mali je poručio da se češće odmaraju i da na svakih pola sata ili sat potraže hlad.

Mali je novinarima na Studentskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trgu rekao da komunalni sistem Beograda radi danju i noću, zimi i leti, zbog čega je želeo da obiđe radnike koji ovih dana rade na izuzetno visokim temperaturama.

- Bez komunalnih preduzeća se ne može, a komunalni sistem Grada Beograda je vrlo kompleksan. Čim ustanete, koristite vodu iz Beogradskog vodovoda, vozite se autobusima GSP-a, vidite da li je ulica očišćena ili ne, a to sve radi gradska preduzeća - rekao je Mali.

On je podsetio da svi zaposleni u ovim javnim preduzećima rade veoma ozbiljan posao kako bi olakšali život Beograđana.

- Želeo sam da ih obiđem da vidim kakvi su im uslovi rada, da im dam podršku da pregrme ove najtoplije dane u Beogradu. Zbog teških uslova rada vozačima će  plata biti veća za pet odsto, jer oni ne mogu da se sklone u hlad i da se odmore, već svoju smenu moraju da izvoze do kraja - rekao je gradonačelnik.

Mali je najavio da će nadležni nastaviti da unapređuju rad komunalnog sistema i preduzeća koja su uvek tu za sve građane Beograda.

On je zahvalio kompaniji "Knjaz Miloš" koja je donirala vodu za radnike javnih preduzeća nakon molbe Gradske uprave jer budžetom nisu bila predviđena sredstva za tu namenu.

- "Knjaz Miloš" je time pokazao da je društveno odgovorna kompanija i nastavićemo saradnju sa njima - rekao je gradonačelnik.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Zahvalni smo radnicima koji rade na vrućinama

Izvor: Studio B, 24.Jul.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas zaposlene u gradskim komunalnim preduzećima koji su izloženi radu u otežanim vremenskim uslovima. ..On je zajedno sa svojim pomoćnikom Borkom Milosavljevićem zahvalio radnicima u ime Beograđana na njihovom trudu da i na visokim temperaturama...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.