Crvena boja za autobuse

Izvor: Studio B, 24.Jul.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena boja za autobuse

Gradonačelnik Beograd Siniša Mali izjavio je danas da je većina građana glasala da boja autobusa, tramvaja i trolejbusa u gradu bude crvena.

Mali je rekao da je to pokazala anketa sprovedena na sajtu na www. bgprevoz.com.

"Najveći broj građana želi crvenu boju i mi ćemo to prihvatiti i imaćemo crvenu boju u javnom prevozu", naveo je gradonačelnik.

On je rekao i da se sve odluke donose u dogovoru sa građanima sa kojima se razgovaralo o novom tarfinom sistemu, novoj mreži linija, pa i boji autobusa.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena boja vozila gradskog prevoza

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Jul.2015

Većina građana glasala je da boja vozila gradskog prevoza bude crvena. Na sajtu Direkcije za javni prevoz, www.bgprevoz.rs, sprovedena je anketa pa su građani mogli da biraju između deset varijanti. Na sajtu (koji je i dalje u izradi) predstavljene su zone novog tarifnog sistema, nova cenovna politika,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.