Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Apr.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atelje 212: „Ljubav, ljubav, ljubav“, premijera

U Ateljeu 212 u petak 21. aprila pred publikom je premijerno predstava „Ljubav ljubav ljubav“ po tekstu Majkla Bartleta, u režiji Alise Stojanović. Dan ranije je pretpremijera, a već u subotu 22. aprila prva repriza. Do kraja meseca predstava će biti odigrana i u ponedeljak, 24. aprila. Sva izvođenja su od 20 časova na sceni … The post Atelje 212: „Ljubav, ljubav, ljubav“, premijera appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Cineplexx Ušće SC: „Evgenije Onjegin“, direktno iz Metropoliten opere

Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Apr.2017

U nizu direktnih satelitskih prenosa iz najvećih svetskih dvorana, u bioskopu Cineplexx Šoping centra Ušće na redu je, u subotu 22. aprila, opera „Evgenije Onjegin“. Delo Petra Iljiča Čajkovskog, po čuvenom Puškinovom romanu u stihovima, ovogodišnja je produkcija i  izvodi se u njujorškoj...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.