Farma 3: Ekrem, Jovana i Zorana favoriti za pobedu

Izvor: Poznati.info, 27.Dec.2010, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 3: Ekrem, Jovana i Zorana favoriti za pobedu


Sudeći po anketi web sajta www.poznati.info, gde je glasanje za pobednika popularnog rijalitija 'Farma' trajalo punih mesec dana, najviše šansi za pobedu ima Ekrem Jevrić koji je osvojio 19% ukupnog broja glasova. Slede ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Jovana Pajić, koja je osvojila 17% glasova i Zorana Pavić koja je osvojila 14% glasova. Nešto manje glasova za pobedu osvojili su Marjan Rističević i Bane Janković koji su prikupili 10% i 8% glasova, dok se na začelju nalaze Baki B3 i Jasmina Ana koji su osvojili 2% tj. 3% glasova.
Slične, interesantne teme: Farma 3: Ekrem Jevrić pred izbacivanjem Farma 3: Eva Ras izbačena Danas počinje Farma
Pogledaj vesti o: Bane Farma,   Ekrem Jevrić,   Ekrem Jevrić Farma,   Farma,   Jovana Janković

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ubiću se ako Marijan pobedi!

Izvor: Press, 27.Dec.2010

Rističević bi zbog pobede i rođenu majku poslao u izolaciju! Zorana je babadevojka koja se nikada neće udati! Ćerka Kruna i suprug Ras su me jedini iskreno voleli na ovom svetu Glumica Eva Ras poslednja je takmičarka koja nije uspela da uđe u finale...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.