Izvor: B92, 16.Mar.2010, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas rasprava o stotinak amandmana

Beograd -- Poslanici Skupštine Srbije nastaviće rad razmatranjem stotinjak amandmana koji su podneti na set predloženih zakona iz oblasti finansija.

Parlamentarci će u pojedinostima raspravljati o predlozima carinskog zakona, o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dobit preduzeća, o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana. Tu su i predlozi zakona o zaduživanju Srbije kod "Erste bank", "Marfin banke" i "Vojvođanske banke" i o davanju garancije u korist "Banke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Inteze" po zaduženju preduzeća "Srbijagas".

Prva sednica prolećnog zasedanja parlamenta počela je 2. marta, a na dnevnom redu je 37 zakonskih predloga i drugih akata, na koje je podneto blizu 500 amandmana.

Na dnevnom redu tekuće sednice su i propisi o predškolskom vaspitanju i obrazovanju, o učeničkom i studentskom standardu, o divljači i lovstvu, o amnestiji, o Srpskoj akademiji nauka i umetnosti.

Tu su i predlozi zakona o oznakama geografskog porekla, o izmenama i dopunama Zakona o državnom premeru i katastru, kao i 11 predloga zakona o potvrđivanju međunarodnih ugovora i sporazuma iz oblasti policijske saradnje, readmisije, kreditiranja.
Pogledaj vesti o: Banca Intesa

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polemika radikala i vladajuće koalicije o Kosovu i EU

Izvor: S media, 16.Mar.2010

Raspravu o amandmanima na Predlog carinskog zakona danas je u Skupštini Srbije obeležila polemika poslanika Srpske radikalne stranke i vladajuće koalicije o Kosovu i EU. ..Polemika je počela izražavanjem sumnje radikala da će predloženi zakon da se primenjuje na Kosovu da bi se pretvorila u njihove...

Nastavak na S media...

Nastavljena sednica, poslanici postavljaju pitanja

Izvor: NaDlanu.com, 16.Mar.2010

BEOGRAD, 16. marta 2010. (Beta) - Skupština Srbije nastavila je u utorak sednicu, a na početku rada poslanici koriste vreme za postavljanje pitanja. Posle pitanja, parlament će početi raspravu o amandmanima na Predlog carinskog zakona. Tim predlogom zakona, kako je naveo predlagač, biće olakšan...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.