Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jan.2020, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanični zahtev BIA Agenciji za bezbednost Crne Gore zbog prebijanja mladića

Bezbednosno informativna agencija (BIA) obratiće se zvaničnim zahtevom Agenciji za nacionalnu bezbednost Crne Gore u kojem će tražiti sve relevantne informacije u vezi sa "prebijanjem mladića u centru Podgorice zato što je podigao tri prsta", pišu danas Večernje novosti.

BIA će, po saznanjima tog lista, od crnogorskih kolega zahtevati predaju video materijala, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jer su kamere u blizini Tržnog centra Delta zabeležile napad na mladića, koji se dogodio posle dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore.

U ponedeljak uveče održan je sastanak državnog vrha Srbije koji je sazvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić zbog situacije u regionu.

Na sastanku su bili i ministar policije Nebojša Stefanović, ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministar spoljnih poslova Vlade Ivica Dačić i šef BIA Bratislav Gašić.

Ministar unutrašnjih poslova izjavio je danas da očekuje će predsednik Srbije Aleksandar Vučić uskoro razgovarati sa crnogorskim predsednikom Milom Đukanovićem u cilju zaštite srpskog naroda u Crnoj Gori.

Stefanović je za RTS rekao da mu se ne sviđa eskalacija sukoba u Crnoj Gori, kao i da očekuje da će do razgovora Đukanovića i Vučića vrlo brzo doći.

Više za sada nepoznatih osoba napalo je mladića u podgoričkom naselju naselju Siti kvart.

Na snimku dostavljenom podgoričkim "Vijestima" vidi se kako više muškaraca trči za mladićem bulevarom - jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.