Zamеnik šefa BIA na saslušanju

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamеnik šefa BIA na saslušanju

Dragan Marković - Markoni, zamenik šefa Bezbednosno informativne agencije trenutno je na saslušanju u nastavku istrage koja se vodi protiv Dragoljuba Peurače, bivšeg direktora Inspektorata za rad. Dragoljub Peruača uhapšen je nedavno zbog sumnje da je primio mito od 15.000 evra. Peurača, uhapšen kao direktor Inspekcije rada, ranije je radio kao operativac u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, a potom i kao načelnik odeljenja za kontraobaveštajnu zaštitu u kabinetu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dacić. Mediji su preneli da je neposredno pre hapšenja viđen sa Markovićem u hotelu Hajat, što je zamenik direktora BIA kasnije objasnio kao slučajni susret.Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zamjenik direktora BIA na saslušanju

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2014

BEOGRAD - U nastavku istrage protiv direktora Inspektorata za rad Dragoljuba Peurače, u svojstvu građanina saslušava se zamjenik direktora Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Srbije Dragan Marković, saznaje RTS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.