Zamenik direktora BIA demantovao da je bio na ručku sa uhapššenim Peuračom

Izvor: Blic, 19.Mar.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamenik direktora BIA demantovao da je bio na ručku sa uhapššenim Peuračom

Zamenik direktora Bezbednosno informativne agencije (BIA) Dragan Marković demantovao je da je bio danas na ručku u hotelu "Hajat" sa uhapšenim direktorom Inspekcije za rad u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike Dragoljubom Peuračom.

Marković je naveo, kako je prenela TV B92, da je tačno da je bio u tom hotelu, ali na dva odvojena sastanka - sa jednom novinarkom i jednim prijateljem. On je dodao i da inače, poznaje Peuraču, ali da to ne utiče na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utvrdivanje njegove eventualne odgovornosti.

Inače, policija je ranije danas uhapsila Peuraču zbog sumnje da je primio mito. Uhapsili su ga pripadnici Uprave kriminalističke policje, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike saopštilo je kasnije da su pripadnici Uprave kriminalističke policije obavili pretres radnih prostorija Peurače, "zbog sumnje da je primio mito".

Ministarstvo ističe "da je primanje mita lična odgovornost pojedinca, kao i da podržava borbu protiv korupcije i kriminala i u vezi sa ovim slučajem saradjuje sa istražnim organima i organima tužilaštva".

Pročitajte još Uhapšen direktor Inspekcije za rad zbog mita Pretresene radne prostorije uhapšenog direktora inspektorata

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković demantovao da se video sa Peruačom

Izvor: Akter, 19.Mar.2014

Zamenik direktora BIA Dragan Marković demantovao je da je bio danas na ručku u hotelu "Hajat" sa Dragoljubom Peuračom

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.