VUČIĆ O VULINOVOJ OSTAVCI NA MESTO DIREKTORA BIA Predsednik odgovorio i Zorani Mihajlović: Ne bih da govorim ko je potrčko SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 20:06

VUČIĆ O VULINOVOJ OSTAVCI NA MESTO DIREKTORA BIA Predsednik odgovorio i Zorani Mihajlović: "Ne bih da govorim ko je potrčko SAD"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je u Dnevniku na TV Pink ostavku Aleksandra Vulina sa mesta direktora BIA.

- Za mene to nije jednostavno da komentarišem, Vulin mi je i drug. Razumem i njegovu reakciju, ali nije otišla njegova glava. Ono što je važno svakako su postojali pritisci od prvog dana kako je postavljen na tu dužnost, ali mi to nismo menjali. On odlično zna kako se to kreće i zna kakve bi posledice bile i kakve bi mogle da budu. Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu se zahvalim na doprinosu koji je dao za očuvanje naše zemlje, da naša zemlja bude nezavisna i samostalna, što je jedan od postulata politike koju vodimo. Radujem se saradnji sa njim u budućnosti. Nije kraj zajedničkih uspeha.

Vučić je prokomentarisao i optužbe Zorane Mihajlović na račun Aleksandra Vulina da je bio "ruski agent", koje je odbacio kao lažne.

- Ne bih da govorim ko je sve agent drugih zemalja zapadnih ili ko je potrčko SAD - kazao je Vučić.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Razumem Vulina, ali nije otišla ničija glava

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da razume reakciju Aleksandra Vulina i pismo uz ostavku na mesto šefa BIA, ali da svakako nije "otišla Vulinova glava" i da će saradnja sa njim biti nastavljena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić o Vulinovoj ostavci: “Od kada je postavljen na tu dužnost, postojali su pritisci”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Nov.2023

SRBIJA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se po prvi put osvrnuo i na ostavku Aleksandra Vulina na mesto direktora BIA. Kada je ostavka Vulina u pitanju, Vučić je rekao da je on njegov drugi i neko sa kim je proveo mnogo vremena, dodaje da razume njegovu reakciju, ali ističe da nije otišla...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.