Uhapsili Velju Nevolju i još 16 članova organizovane kriminalne grupe osumnjičene za dilovanje droge, otmice, ubistva

Izvor: Luftika.rs, 04.Feb.2021, 11:13

Uhapsili Velju Nevolju i još 16 članova organizovane kriminalne grupe osumnjičene za dilovanje droge, otmice, ubistva

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković uhapšeni su jutros oko 5 sati po nalogu Tužilaštva.
Hapsenje Velje Nevolje
Hapsenje Velje Nevolje
Posted by Vesti on Thursday, February 4, 2021

Oni se terete za ubistva i najteža krivična dela.
Rano jutros, u velikoj akciji policije i BIA, uhapšeno je i zadržano u pritvoru 17 osoba, članova organizovane kriminalne grupe, osumnjičenih za >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela, dilovanje droge, otmice i ubistva. Tokom noći je pretreseno 30 lokacija.

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić rekao je da su ta hapšenja izvršena nakon višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP-a i BIA.
On je naveo da su uhapšeni osumnjičeni, između ostalog, za udruživanje radi vršenja krivičnih dela otmimca i teško ubistvo.
– U toku su pretresi i uviđaji na 30 lokacija, a prema 16 lica je doneto rešenje o zadržavanju. Oni će nakon isteka roka za zadržavanje biti sprovedeni tužiocu za organizovani kriminal – rekao je on, a prenosi Blic.
Privođeni prošle nedelje Podsetimo, Veljko Belivuk i Marko Miljković privedeni su 29. januara na beogradskom aerodromu, po sletanju iz Crne Gore. Oni su tada saslušavani u prostorijama SBPOK-a u Makišu nekoliko sati, nakon čega su pušteni na slobodu.
U toku noći i jutra u sredu i četvrtak, pojačane policijske snage se su videle u mnogim delovima Beograda, a nešto slično viđeno je i ispred stadiona “Rajko Mitić”, prenosi Nova:

Nije za sada poznato šta je razlog dolaska policije čak i u okolinu stadiona u ovom periodu, samo je poznato da su blokirana Omladinska škola, Sportsko društvo i stadion.
Supruga vođe kavačkog klana pucala na likvidatore i spasila život mužu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin o hapšenjima: Nećemo dozvoliti da se stvori novi "zemunski klan"

Izvor: RTS, 04.Feb.2021

Danas je uhapšeno 17 pripadnika organizovane kriminalne grupe koju "predvode Belivuk i Miljković", i koja se osnovano sumnjiči za ubistva, iznude, otmice i dilovanje droge, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. Zvaničnici policije saopštili da je reč o grupi koja se krila...

Nastavak na RTS...

Policija blokirala i stadion Partizana

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2021

BEOGRAD - Akcija koju su sproveli pripadnici Bezjbednosne informativne agencije (BIA) i Tužilaštva za organizovani kriminal, a u cilju hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja je osumnjičena za najteža krivična djela, dovela je do toga da dva najveća srpska stadiona - stadioni ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Policija nakon hapšenja dovela Velju Nevolju na stadion Partizana!

Izvor: Blic, 04.Feb.2021

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, nakon što je jutros uhapšen u velikoj policijskoj akciji, doveden je na stadion Partizana!

Nastavak na Blic...

N1 Studio Live (4.2.2021)

Izvor: N1 televizija, 04.Feb.2021

Tokom noći po nalogu tužilastva uhapšeno je 17 osoba, među njima nalaze se i lica, kako se to kaže, poznata i sa tribina. Ministar policije kaže da je to deo organizovane kriminalne grupe koju predvode Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Nastavak na N1 televizija...

Stadioni pod opsadom ceo dan, traga se za dokazima, a šta se zna o Belivuku?

Izvor: N1 televizija, 04.Feb.2021

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u akciji MUP i BIA, uhapšen je Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, zajedno sa još 18 članova organizovane kriminalne grupe. Kako saznajemo, svima je određeno zadržavanje do 48 sati. Ta kriminalna grupa osumnjičena je za nekoliko otmica za koje se...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.