Ubica iz Ćuprije „pao u Žarkovu!

Izvor: Press, 20.Jul.2010, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica iz Ćuprije „pao" u Žarkovu!

Ljutomir Popović (32), koji je u Ćupriji ubio Jasminu Ilić (20) i ranio njenu sestru Jelenu i Gorana Grkića, uhapšen juče u beogradskom naselju Žarkovo
Ljutomir Popović (32), zvani Ljutko, osumnjičen da je u subotu uveče u ćuprijskoj diskoteci „Palaco" ubio Jasminu Ilić (20) i teško ranio njenu sestru Jelenu (22) i Gorana Grkića (26), uhapšen je juče u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Žarkovo!

Nakon dvodnevne potrage, operativci Bezbednosno-informativne agencije (BIA), u saradnji sa kriminalističkom policijom MUP-a i beogradskom policijom, pronašli su mesto na kom se ubica skrivao, a u trenutku hapšenja bio je nenaoružan.
Ubica iz Ćuprije lociran...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.