U Srbiji zahtevi za smenu Vulina nakon sankcija SAD

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Jul.2023, 18:48

U Srbiji zahtevi za smenu Vulina nakon sankcija SAD

Nakon što je američka administracija stavila na listu sankcija direktora Bezbednosno-informativne agencije(BIA) Srbije Aleksandra Vulina, zvaničnici u Srbiji nisu odgovarali na poruke i pozive. Radio Slobodna Evropa (RSE) pokušao je da stupi u kontakt sa Vulinom, Vladom Srbije i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i sa više poslanika vladajuće stranke, ali oni nisu bili dostupni za hitan komentar. U međuvremenu, deo opozicije tražio je hitnu smenu. PSG: Pretnja po...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorana Mihajlović: Zbog Vulina trpe građani i građanke regiona

Izvor: Danas, 12.Jul.2023, 12:21

Zorana Mihajlović, bivša ministarka i bivša članica vladajuće stranke, oglasila se opširnom objavnom na Instagramu povodom stavljanja svog bivšeg kolege iz Vlade Srbije, sada direktora bezbednosne službe, Aleksandra Vulina na američku listu sankcija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.