Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2023, 14:22

Tužilaštvo će tražiti konkretne dokaze koji se odnose na Vulina

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da će zahtevati dodatne informacije, kako od domaćih, tako i od pravosudnih institucija SAD ali i drugih međunarodnih partnera, i zahtevati dostavljanje konkretnih dokaza koje se odnose na direktora BIA Aleksandra Vulina, koji se nalazi pod američkim sankcijama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo u Srbiji će tražiti i od SAD dokaze u slučaju Vulina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jul.2023

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu saopštilo je da će tražiti dodatne informacije koje se odnose na direktora Bezbednosno informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina. Sjedinjene Američke Države (SAD) Vulina su 11. jula stavile na listu sankcija, zbog navodne korupcije i umešanosti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Tužilaštvo o sankcijama SAD za Vulina: Tražićemo da nam dostave konkretne dokaze

Izvor: Radio 021, 14.Jul.2023

Tužilaštvo Srbije za organizovani kriminal je saopštilo da je preko medija upoznato sa tim da je ministarstvo finansija SAD sankcionisalo direktora BIA Aleksandra Vulina.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.