Stefanović (SSP): Dijanu Hrkalović je 2014. u BIA i MUP doveo Vučić

Izvor: Beta, 20.Okt.2021, 18:30

Stefanović (SSP): Dijanu Hrkalović je 2014. u BIA i MUP doveo Vučić

 Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović je danas u Sečnju rekao da "kompletan režim" danima pokušava da predstavi kako je praćenje i prisluškivanje predsednika Srbije, atentate, mafijaška ubistva, šverc droge i paralelnu strukturu u policiji organizovala Dijana Hrkalović, te naveo da je nju "2014. doveo u BIA i MUP i o njoj govorio sve najbolje" predsednik države Aleksandar Vučić.Stefanović je rekao da je "za samo nekoliko godina ona uspela da stavi pod kontrolu čitavu bezbedonosnu strukturu i napravi najjači kriminalni klan u zemlji", a da, kako je naveo " oni ništa nisu posumnjali ili primetili"."Ako je ovo tačno onda je to krunski dokaz nesposobnosti ove vlasti da zaštite državu ili bilo koga od nas. I zato moraju odmah da podnesu ostavke", rekao je on.Ocenio je i da je mogućee da je sve laž."A ako nije tačno, a ja mislim da nije, onda je ovo samo nova laž kojom pokušavaju da prikriju sopstvenu umešanost u kriminal", rekao je Stefanović.Prema njegovim rečima, šta god da je, " neće im proći".Istakao je da gradjani Srbije zaslužuju vlast koja sprečava trgovinu drogom umesto da je, kako je naveo, "štiti kao u slučaju Jovanjica".Dodao je da zaslužuju policiju koja ne snima već, ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Članovi SSP položili venac na humku streljanih đaka u kragujevačkim Šumaricama

Izvor: Danas, 21.Okt.2021, 16:13

Ispred Stranke slobode i pravde zamenik predsednika SSP-a Borko Stefanović, član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora Dalibor Jekić, član Predsedništva Branko Miljuš, sa svojim saradnicima, položili su danas venac i poklonili se senima oktobarskih žrtava kragujevačkog oktobra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.