Šolakov medij ne zna šta je gde slagao: Optužuju Vulina da sarađuje sa kavačkim i škaljarskim klanom

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 16:25

Šolakov medij ne zna šta je gde slagao: Optužuju Vulina da sarađuje sa kavačkim i škaljarskim klanom

Laži medija Dragana Šolaka nekad ne znaju za granice. To dobro pokazuju dva teksta objavljena u razmaku od dve godine, u kojima se iznose oprečne informacije.

U oba slučaja u pitanju su najteže optužbe i laži na račun direktora BIA Aleksandra Vulina, pišu Novosti.

Naime, 17. oktobra 2022. "Nova S" objavila je tekst sa naslovom "Belivuk priznao da mu je čovek za vezu sa Vučićem bio Vulin!". Podsećanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radi, Veljko Belivuk povezuje se sa kavačkim klanom.

Danas, 17. jula 2023, "Nova S" objavljuje tekst sa potpuno oprečnim tvrdnjama pod nazivom "Vulin pod lupom zbog kontakata sa Škaljarcima".

Dakle, čitalac ovog Šolakovog medija može da zaključi da, prema lažima koje propagiraju, Vulin radi i za škaljarce i za kavčane, bez obzira na to što se ova dva klana međusobno ubijaju do istrebljenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.