Šiptarska nameštaljka za trojicu Srba

Izvor: Glas javnosti, 13.Jun.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šiptarska nameštaljka za trojicu Srba

BEOGRAD - Trojica Srba, Igor Jučinac iz Štrpca, Milutin Radanović i Predrag Željković, koje je takozvana Kosovska policijska služba prekjuče uhapsila zbog sumnje da su podmićivali i navodili na lažno svedočenje sunarodnike s Kosova i Metohije u vezi sa trgovinom ljudskim organima, nisu pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA), tvrde u srpskoj tajnoj policiji.

Portparol tzv „policije Kosova“ Arber Beka rekao je juče da su trojica uhapšenih kod srpske enklave >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Čaglavica blizu Prištine „nudili velike sume novca“ onima koji bi bili spremni da lažno svedoče o navodnoj trgovini organima Srba na Kosovu i Metohiji, sumnjičeći ih da su pripadnici BIA.

- Trojica uhapšenih i jedan koji je u bekstvu zajedno su delovali nudeći iznose do 100.000 evra za osobe koje će izraziti spremnost da daju lažne izjave, a davali su i druga obećanja kao što su stanovi, zapošljavanje, automobili i drugo - rekao je Beka.

Međutim, Jovan Stojić, šef kabineta načelnika BIA, tvrdi da pomenute osobe nikada nisu bile zaposlene u toj agenciji.

- Nemamo operativce na teritoriji Kosova i Metohije. Urađena je provera i ustanovljeno je da pomenuti Radanović i Željković nikad nisu bili radnici službe. Svaka takva tvrdnja jeste čista špekulacija - ističe Stojić.

Predsednik Srpskog pokreta otpora Kosmeta Momčilo Trajković smatra da se u ovom slučaju radi o pokušaju Šiptara da diskredituju srpsku argumentaciju o trgovini organima u koju je umešan sam vrh kosovskih političara.

- Kada se konačno dokaže da su sve to radili, otvara se pitanje nastanka i opstanka njihove kvazidržave Kosovo. Ta priča o operativcima BIA koji podmićuju svedoke deluje tanko. Valjda je svakome jasno da niko ne bi stavljao glavu u torbu za 10 ili 100 hiljada evra - kaže Trajković.

Sagovornik našeg lista iz struktura bezbednosti koji je želeo da ostane anoniman kaže da je ovo verovatno akcija „KIA“ (takozvane „kosovske tajne službe“) i da su je vrlo loše osmislili.

- Nije jasno kako neko može lažno da posvedoči da mu je izvađen bubreg, a on ga zapravo ima! LJudima koji znaju ovaj posao već je jasno da je ovo konstrukcija, i to veoma loša. Jasno je da ti ljudi nisu radnici BIA - kaže naš izvor.  

Dali vi zaista mmislite da nas ubedite da na Kosovu nema agenata tj. obavestajaca i miislite da je narod i Srbi i Albanci tolio naivan i da zaista misli da po Kosovi nema BIE, CIE .. tj obavestajaca i njihovih agenata i iz Amerike, Rusije, Francuske, Britanije, Srbije....odsvakle.

Zato su sve to bajke za malu decu

Sudije prikrivaju zlocine, to je vec vidjeno u Zagrebu i Sarajevu, ovo je samo dokaz da su neki narodi, poput Hrvatski, Iosnjacki i Albanski, skroz patoloski bolesni.

"Valjda je svakome jasno da niko ne bi stavljao glavu u torbu za 10 ili 100 hiljada evra - kaže Trajković."

Trajkovic je apsolutno u pravu! Neki bi stavljali glavu u torbu i za mnogo manje sume!

Da da da, sve su za vas namestaljke,svi su protiv vas,svi ne cine za vas, nc nc nc nc.....

Svi su krivi,naravno osim vas sto ne biste "Ni mrava zgazili"??!!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.