Radnik BIA upucan u kolima u Beogradu

Izvor: Blic, 26.Jan.2014, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik BIA upucan u kolima u Beogradu

Radnik Bezbednosne informativne agencije teško je ranjen večeras u pucnjavi u Rimskoj ulici u Beogradu.

On je bio u automobilu marke “Fijat Punto”, kada su nepoznati napadači pucali iz vatrenog oružja, prenosi "Telegraf".

U trenutku pucnjave u kolima je na mestu suvozača bila osoba ženskog pola, najverovatnije supruga.

Metak je prošao kroz zadnje bočno staklo sa suvozačeve strane. Automobil je zaustavljen kod prodavnice “Super vero”, na raskrsnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rimske i Vojislava Ilića.

Pripadnik BIA-e prevezen je u Urgentni centar i njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Policija je izašla na lice mesta i utvrđuje sve okolnosti pucnjave i ranjavanja.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik BIA teško ranjen u kolima u Beogradu

Izvor: Blic, 26.Jan.2014

Radnik Bezbednosne informativne agencije teško je ranjen večeras u pucnjavi u Rimskoj ulici u Beogradu...On je bio u automobilu marke “Fijat Punto”, kada su nepoznati napadači pucali iz vatrenog oružja, prenosi "Telegraf"...U trenutku pucnjave u kolima je na mestu suvozača bila osoba ženskog...

Nastavak na Blic...

BG: Radnik BIA ranjen u pucnjavi

Izvor: B92, 26.Jan.2014

Beograd -- Lj.Z. (54), radnik Bezbednosne informativne agencije, teško je ranjen večeras u pucnjavi u Rimskoj ulici u Beogradu...On je bio u automobilu marke "Fijat Punto", kada su nepoznati napadači pucali iz vatrenog oružja, prenosi "Telegraf"...U trenutku pucnjave u kolima je na mestu suvozača...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.