Prisluškivanje samo iz jednog centra

Izvor: Danas, 03.Jan.2014, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prisluškivanje samo iz jednog centra

Prisluškivanje građana uz odobrenje suda trebalo bi obavljati iz jednog centra, a ne kao što je sada slučaj - da to sprovodi više službi vojne i civilne bezbednosti i policije, smatraju sagovornici Danasa. Naime, prema rečima zaštitnika građana Saše Jankovića, Srbija bi trebalo da razmisli o izdvajanju i objedinjavanju tehničkih kapaciteta za primenu tajnih mera iz Bezbednosno-informativne agencije (BIA), Vojno-bezbednosne agencije (VBA) i policije u jednu, samostalnu Vladinu agenciju pod snažnom kontrolom.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prisluškivati samo iz jednog centra

Izvor: B92, 03.Jan.2014

Beograd -- Prisluškivanje građana uz odobrenje suda trebalo bi obavljati iz jednog centra, a ne da to sprovode službe BIA, VBA i policija, smatraju sagovornici Danasa...Naime, prema rečima zaštitnika građana Saše Jankovića, Srbija bi trebalo da razmisli o izdvajanju i objedinjavanju tehničkih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.