Odbor: Izveštaji BIA i VBA kvalitetni i detaljni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2012, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbor: Izveštaji BIA i VBA kvalitetni i detaljni

BEOGRAD -

Odbor za kontrolu službi bezbednosti Skupštine Srbije usvojio je danas izveštaje o radu Bezbednosno-informativne agencije i Vojnoobaveštajne agencije, ocenjujući da su kvalitetni, detaljni i da pružaju sveobuhvatan uvid u najvažnije segmente rada ove dve službe bezbednosti.

Usvojen je i Izveštaj BIA o stanju bezbednosti u Republici Srbiji, navodi se u saopštenju Skupštine Srbije.

Pozitivno je ocenjen i rad pripadnika BIA, njihovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << angažovanje u obavljanju poslova zaštite Ustavom utvrđenog poretka i bezbednosti, suprotstavljanja organizovanom kriminalu i delatnostima usmerenim ka vršenju krivičnih dela međunarodnog terorizma i najtežih oblika krivičnih dela protiv čovečnosti i međunarodnog prava.

Usvajanjem izveštaja o radu BIA i VBA za period januar - septembar, odnosno januar - oktobar, Odbor je zaokružio postupak razmatranja izveštaja o radu službi bezbednosti za protekli period, što predstavlja obavezu Odbora u skladu sa Zakonom o osnovama uređenja službi bezbednosti.

Odbor će nastaviti aktivan nadzor nad radom službi bezbednosti u cilju daljeg koordiniranog i usklađenog rada tih službi na planu ostvarivanja nacionalnih interesa koji se sprovode putem obaveštajno-bezbednosne delatnosti.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbor: Izveštaji BIA i VBO detaljni

Izvor: B92, 19.Nov.2012

Beograd -- Skupštinski Odbor za kontrolu službi bezbednosti usvojio izveštaje o radu BIA i VBA, navodeći da su detaljni i da pružaju uvid u bitne segmente rada ovih službi..Usvojen je i Izveštaj Bezbednosno-informativne agencije o stanju bezbednosti u Republici Srbiji, navodi se u saopštenju...

Nastavak na B92...

BIA i VBA rade baš kvalitetne izveštaje

Izvor: Mondo, 19.Nov.2012

Odbor za kontrolu službi bezbednosti Skupštine Srbije usvojio je danas izveštaje o radu Bezbednosno-informativne agencije i Vojnoobaveštajne agencije...Odbor je ocenio da su izveštaji civilne i vojne bezbednosne službe kvalitetni, detaljni i da pružaju sveobuhvatan uvid u najvažnije segmente...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.