OPSADNO STANJE U SRPSKOM GRADU! 600 policajaca u akciji - pohapšeni članovi poznatih krimi grupa, a tek da vidite šta je sve zaplenjeno... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 16:43

OPSADNO STANJE U SRPSKOM GRADU! 600 policajaca u akciji - pohapšeni članovi poznatih krimi grupa, a tek da vidite šta je sve zaplenjeno... (VIDEO)

U spektakularnoj akciji MUP i BIA koja je izvedene u Kraljevu, uhapšeno je oko 70 osoba, a prilikom pretresa više lokacija zaplenjeno je oržuje, novac, automobili, skupoceni satovi!

Više od 600 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Evropolom i Tužilaštvom za organizovani kriminal u današnjoj opsežnoj regionalnoj akciji "Žiča" uhapsili su više od 70 osoba, među kojima i članove dve organizovane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kriminalne grupe.

Policajci su izvršili pretres na 80 lokacija i zaplenili veću sumu novca, više desetina luksuznih automobila, veću količinu oružja i municije, više kilograma narkotika i zlata.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija, teška krađa, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i teško ubistvo u pokušaju.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRALJEVO KAO REGRUTNI CENTAR ZA UBICE KAVČANA "Blic" saznaje: Pronađen herion, 12 pištolja, 6 bombi, panciri, automatska puška, GPS ometači...

Izvor: Blic, 19.Apr.2023, 10:52

Više od 600 pripadnika MUP u saradnji sa BIA i Evropolom kao i Tužilaštvom za organizovani kriminal u dosadašnjoj akciji uhapsili su više od 70 osoba, a kako saznaje "Blic" u Kraljevu je zaplenjeno čak 12 pištolja, šest ručnih bombi, jedna atomska puška, dva kilograma heroina, oko 2.000 tableta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.