Novi šef Poreske, opet kadar BIA

Izvor: B92, 13.Feb.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šef Poreske, opet kadar BIA

Poreska uprava Srbije dobila je danas novog vršioca dužnosti direktora, što je peta promena šefa poreznika za poslednje dve godine.

Vlada Srbije imenovala je danas Draganu Marković za vršioca dužnosti direktora Poreske uprave Srbije, koja je do sada radila u Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA).

Dosadašnji v.d. direktora Poreske uprave Marko Marinković biće zamenik direktora te službe. I on je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolaska u Poresku upravu, avgusta 2014. godine, bio zaposlen u BIA.

Njegov prethodnik Aleksandar Miljković na čelu Poreske uprave bio je od juna do avgusta 2014, kada je dao ostavku.

Pre Miljkovića Poresku upravu je od januara iste godine na mestu vršioca dužnosti vodila Ljiljana Kovačević, koja je potom ostala u Poreskoj upravi, kao pomoćnik direktora.

Na čelnom mestu srpskog poreskog sistema do tada je bio Ivan Šimič, koji je za direktora Poreske uprave izabran 1. februara 2013. godine, a istu funkciju kao v.d. direktora je vršio od decembra 2012. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.