Nebojša Rodić imenovan za direktora BIA

Izvor: Blic, 03.Avg.2012, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Rodić imenovan za direktora BIA

Vlada Srbije imenovala je danas Nebojšu Rodića za novog direktora Bezbednosno informativne agencije (BIA), potvrđeno je agenciji Beta u Vladi.

Rodić je na tu funkciju odlazi s mesta generalnog sekretara predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Rodić je bio sekretar Republičke izborne komisije 1996. i 1997. godine, kada je tadašnja opozicija optužila RIK za kradju izbora.

On je tada povukao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << s te funkcije i potom je radio u Ministarstvu spoljnih poslova, a jedno vreme devedesetih i u Skupštini Srbije.

Za direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlada je imenovala Aleksandra Vulina.

U saopštenju Vlade navodi se da će Kancelariju za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja voditi ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin.

Povezane vesti: Danas izbor šefa BIA
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nebojša Rodić novi direktor BIA

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2012

Vlada Srbije imenovala je danas Nebojšu Rodića za novog direktora Bezbednosno informativne agencije (BIA), potvrđeno je agenciji Beta u Vladi.

Nastavak na Vesti-online.com...

Rodić na čelu BIA

Izvor: RTV Pink, 03.Avg.2012

. . . Nebojša Rodić imenovan je danas za novog direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA), potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije. .

Nastavak na RTV Pink...

Nebojša Rodić novi direktor BIA

Izvor: NaDlanu.com, 03.Avg.2012

Vlada Srbije imenovala je danas Nebojšu Rodića za novog direktora Bezbednosno informativne agencije. Rodić je na tu funkciju odlazi s mesta generalnog sekretara predsednika Srbije Tomislava Nikolića... Nebojša Rodić je bio sekretar Republičke izborne komisije 1996. i 1997.godine, kada je tadašnja...

Nastavak na NaDlanu.com...

Rodić direktor BIA

Izvor: RTV 5, 03.Avg.2012

Vlada Srbije imenovala je danas Nebojšu Rodića za novog direktora Bezbednosno informativne agencije potvrdjeno je u Vladi.

Nastavak na RTV 5...

SNS: Rodić nije bio član RIK-a 1996. godine

Izvor: Kurir, 04.Avg.2012, 11:26

Bivi šef BIA na tom poslu radio je od aprila 1997. godine i za svoj rad pohvaljen od OEBS-a i drugih međunarodnih predstavnika, jer je smenio one koji su učestvovali u izbornim manipulacijama..BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) negirala je danas da je novi šef Bezbednosno-informativne agencije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.