Narkodileri uhapšeni u Španiji

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2011, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narkodileri uhapšeni u Španiji

U akciji Bezbednosno informativna agencije i španske policije u Španiji je uhapšeno šest osoba iz Srbije i Crne Gore osumnjičenih za šverc droga iz Latinske Amerike i tom prilikom je zaplenjeno 77 kilograma kokaina, izjavio je za RTS šef kabineta direktora BIA Jovo Stojić.

Prema njegovime rečima, uhapšeno su tri srpska i tri crnogorska državljanina.

Uhapšeni su Nikola Mrvaljević, Vuk Popović, Ilija Brkanović, Dražen Krasić, Dalibor Dramićanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Goran Crnomarković.

"Mrvaljević i Krasić su organizatori grupe, koja je delovala autonomno", rekao je Stojić koji je rekao da su se te grupe preklapale sa drugim kriminalnim grupama, ali da za sada nema takvih podataka.

Neki od uhapšenih su, prema rečima Stojića, poznati organima bezbednosti od ranije, a neki ne. Akcija je, kazao je on, trajala godinu dana. Kokain je iz Argentine stigao u špansku luku Taragona prekookeanskim brodom Perast. Deo pošiljke kokaina zaplenjen je na brodu,a deo na kopnu.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.