MUP i BIA zaplenili oko pet tona rezanog duvana

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP i BIA zaplenili oko pet tona rezanog duvana

Na teritoriji opštine Rakovica u Beogradu zaplenjeno je oko pet tona rezanog duvana ukupne vrednosti oko 20.000 evra. Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, duvan je nađen u prostorijama preduzeća “Elektro-fleš” u Rakovici.

Osumnjičeni, koji je privremeno zakupio prostorije tog preduzeća, saslušan je i protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo – nedozvoljen promet akciznih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << proizvoda.

Akciju suzbijanja nelegalnog prometa duvana i duvanskih proizvoda sproveli su pripadnici beogradske policije, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, Poreskom policijom i Drugim osnovnim javnim tužilaštvom.

Printskrin: rts.rs

Tokom pretresa poslovnih prostorija preduzeća “Elektro-fleš” nađena je mašina za sečenje i oko 500 kilograma rezanog duvana namenjenog daljoj prodaji na crnom tržištu. Pretresom dva kombi vozila parkiranih ispred tog preduzeća nađeno je oko 3.500 kilograma baliranog duvana u listu.

Ukupna vrednost privremeno zaplenjenog duvana iznosi oko 2.400.000 dinara, odnosno oko 20.000 evra.

U toku je privođenje i saslušanje osoba koji se sumnjiče za to krivično delo.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.