Lekarka dilovala „trodone“

Izvor: Blic, 06.Avg.2011, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekarka dilovala „trodone“

Doktorka Olivera Knežević (44) iz Beograda, kako saznaje „Blic“, uhapšena je u akciji Bezbednosno-informativne agencije u momentu preuzimanja 35.000 tableta „trodona“ i 15.000 „ksanaksa“ prošvercovanih iz Makedonije. U akciji su, osim doktorke, uhapšena još petorica učesnika kanala krijumčarenja psihoaktivnih lekova.

Uhapšena doktorka je lekarka opšte medicine, i zaposlena u privatnoj kompaniji „Dot-soft", koja se bavi prometom softvera i farmaceutskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << proizvoda. Prema saznanjima BIA, psihoaktivni lekovi koje je doktorka Knežević preprodavala završavali su na narko-tržištu Beograda i Novog Sada, ali i u nekoliko privatnih apoteka.

Opširnije u štampanom izdanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekarka dilovala „trodone“ i „ksanaks“

Izvor: Blic, 06.Avg.2011

Doktorka Olivera Knežević (44) iz Beograda, kako saznaje „Blic“, uhapšena je u akciji Bezbednosno-informativne agencije u momentu preuzimanja 35.000 tableta „trodona“ i 15.000 „ksanaksa“ prošvercovanih iz Makedonije. U akciji su, osim doktorke, uhapšena još petorica učesnika kanala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.