Izvor: RTS, 09.Jul.2020, 12:42

Izraelski državljani privedeni u BIA zbog nereda na protestima

U službene prostorije Ispostave BIA Savski venac dovedena su dvojica stranih državljana koji su juče tokom protesta zatečeni kako vuku džakove šuta na kolovoz, odnosno izvlače kontejnere na ulicu koje su prevrnuli i pokušali da zapaple.
Reč je o izraelskim državljanima R. L. (1999), rođenom u Ukrajini i A. F. (2002), rođenom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Kirgistanu. Operativci BIA obaviće razgovor sa njima.
Oni su u Srbiju ušli 19. juna i 3. jula. 
Njih dvojicu je policija privela prethodne večeri, ali su ubrzo pušteni posle konsultacija sa zamenikom dežurnog javnog tužioca, kao i dežurnim sudijom za prekršaje, koji su se izjasnili da nema osnova za postupanje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog učešča u nasilnim demonstracijama PRIVEDENA DVOJICA IZRAELACA (FOTO)

Izvor: Blic, 09.Jul.2020

BIA je privela izraelskog državljanina Romana Levina, rođenog u Ukrajini, kao i Artura Furmana, rođenog u Kirgistanu, koji su tokom jučerašnjeg protesta zatečeni kako vuku džakove šuta na kolovoz, odnosno izvlače kontejnere na ulicu koje su prevrnuli na kolovoznim trakama i pokušali da ih zapale.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.