Izvor: Blic, 27.Sep.2021, 00:59

INSPEKTOR STOLIĆ PRVO HAPSIO ZEMUNCA, PA SE UORTAČILI Priveo ga u januaru, a sada zajedno PALI za pokušaj iznude

Božidar Stolić, suspendovani inspektor SPBOK, koji je uhapšen zbog sumnje da je s članom zemunskog klana Slađanom Konstatinovićem i pripadnikom BIA pokušao da od vlasnika otme restoran u okolini Požarevca, u januaru ove godine učestvovao je u hapšenju Konstantinovića, koji je je navodno bio umešan u šverc nakita vrednog pola miliona evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPSIO KRIMINALCA PA SARAĐIVAO S NJIM: Ispituje se BLISKOST inspektora Stolića sa članom zemunskog klana

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2021

Suspendovani inspektor Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) Božidar Stolić sa "zemuncem" Slađanom Konstantinovićem upoznao se tokom hapšenja..Stolić je stavio lisice ovom bivšem pripadniku jedne od najjačih kriminalnih grupa u Srbiji - "zemunskog klana", kada ga je početkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.