HOROR KOD LEPE BRENE! SNAŽNA EKSPLOZIJA! Zapaljen automobil koji je koristio VISOKI DRŽAVNI funkcioner! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR KOD "LEPE BRENE"! SNAŽNA EKSPLOZIJA! Zapaljen automobil koji je koristio VISOKI DRŽAVNI funkcioner! (FOTO/VIDEO)

Jedan od automobila koji je zapaljen tokom noći u Nišu je koristio Dušan Ćirković, zamenik načelnika BIA u Nišu, nezvanično saznaju mediji.

Tu informaciju, inače, nisu potvrdili iz policije i tužilaštva.

Jedino je rečeno da je istraga u toku.

Podsetimo, tokom noći u Nišu su izgorela tri automobila. Tri putnička automnobila gorela su noćas oko 3,55 sati iza vrtića „Leptirić“ na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bulevaru Nemanjića u Nišu. Ovo se zbilo na parkingu iza solitera koji je poznat po imenu kao „Lepa Brena“. „Folsvagen Polo“, beogradskih registracija i novije proizvodnje je najviše izgoreo i pretpostavlja se da je on prvo zapaljen, a da se vatra proširila na okolne automoibile. Izgoreli su „Reno Klio“, a oštećenja postoje i „Folsvagen Turan-u. Oštećena je i jedna „Opel Astra“ kao i jedan kombi.

Prema kazivanju očevidaca vatri je prehodila potmula eksplozija.

- Mene su iz sna trgle sirene vatrosaca i polcije.Video sam sa prozora kako gore automobili na parkingu, a komšija reče da ga je probudila eksplozija, a da je potom suknula vatra – kaže jedan stanar.

Sudeći prema brzini širenja vatre očigledno da je reč o namernoj paljevini pa se veruje da je ovo samo nastavak crne serije podmetanja požara na automobilima u Nišu. Prošle godine je razračunavanjem političkih neistomišljenika upaljeno  desetak automobila a plamtela su i vozila policije i policijskih službenika.

Policija je navela da se istražuje uzrok i okolnosti pod kojima su ovi automobili goreli. Za sada se samo sumnja da je pšožar podmetnut. Ovo je 11 slučaj paljevine automobila za više od godinu dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Auto zamenika načelnika BIA među zapaljenim vozilima u Nišu

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2018, 16:01

Još nisu poznati uzroci požara u kome su prošle noći u Nišu potpuno izgorela tri automobila, a jedan oštećen. Od tri izgorela, meta je bio jedan automobil, čiji je vlasnik zamenik načelnika Bezbednosno-informativne agencije (BIA)...U Policijskoj upravi u Nišu rečeno je da će, kada budu imali...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.