Gradina: Zaplenili 1.400 kg marihuane!

Izvor: Večernje novosti, 15.Mar.2019, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradina: Zaplenili 1.400 kg marihuane!

Oko 1.400 kilograma marihuane koja je u ukupno 704 paketa bila skrivena u dva kamiona, zaplenjeno je kod graničnog prelaza Gradina prema bugarskoj granici Oko 1.400 kilograma marihuane koja je u ukupno 704 paketa bila skrivena u dva kamiona, zaplenjeno je kod graničnog prelaza Gradina prema bugarskoj granici.Akciju su zajednički izveli Specijalno tužilaštvo, BIA i SBP, a droga je bila namenjena turskom tržištu. Vrednost droge je po uličnim cenama preko sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << miliona evra. U ovoj akciji uhapšeno je pet članova organizovane kriminalne grupe, a pretresi su u toku. Po količini zaplenjene droge, reč je o jednoj od najvećih akcija ove vrste u Evropi u poslednjih deset godina.
Pogledaj vesti o: BIA,   Turska

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

REKORD: U kamionima iz Srbije 1.400 kilograma marihuane

Izvor: Mondo, 15.Mar.2019

Oko 1.400 kilograma marihuane koja je u ukupno 704 paketa bila skrivena u dva kamiona, zaplenjeno je kod graničnog prelaza Gradina prema bugarskoj granici, javili su danas beogradski mediji...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Akciju su zajednički izveli Specijalno tužilaštvo, BIA i SBP, a droga je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.