Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2024, 12:30

Đurđev: Ko ne podržava borbu Srbije protiv rezolucije o Srebrenici i tzv. Kosova u Savetu Evrope, taj nije opozicija Vučiću, već sopstvenoj državi i narodu

"Svako ko se bavi politikom i društvenim aktivizmom u Srbiji, a ne želi da samoinicijativno pruži doprinos svojoj državi i narodu u borbi protiv namere određenih inostranih centara moći da usvoje rezoluciju o lažnom genocidu u Srebrenici, kao i protiv prijema tzv. Kosova u Savet Evrope, znajte da nije opozicija predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kako to često vole da kažu, već sopstvenoj državi i narodu. Takvo ponašanje je više od izdaje, to je tragedija istorijskih razmera", izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.